Wimpers by Wanda

Werkwijze

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een C of D krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Ik werk uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben (keuze uit C of D krul). Veel praktijken werken met synthetische wimpers, maar ik werk met mooie echte zijden wimpers waardoor je een veel natuurlijker effect krijgt!

 

Houdbaarheid van de wimpers

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen.

 

Voorafgaand aan het zetten van de wimperextensions

Verwijder oog make-up zoals mascara en/of eyeliner tijdig voor de afspraak. Zorg dat er geen olie of dergelijke substantie achterblijft op uw huid, want dit bevorderd het hechtingsproces

 

Wat houdt een opvulbehandeling in?

Om een mooie volle wimper te behouden adviseren we om tussen de 2 en 4 weken een opvulbehandeling te doen. Tijdens een opvulbehandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op de vrije haren.

wimper1.png
wimper4.png